Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Θανατική ποινή στους παιδεραστές

  Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω να περάσατε πολύ καλά το Πάσχα.
Τις προηγούμενες μέρες άκουσα στις ειδήσεις ότι δύο "γονείς" κακοποιούσαν σεξουαλικά τα 3 από τα 4 παιδιά τους. Λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη είδηση δεν γνωρίζω καθόλου γιατί και μόνο στο άκουσμα της μου ήρθε εκτός από ανατριχίλα και εμετός.
 Ή αλήθεια είναι πως το θέμα της παιδικής κακοποίησης πάντοτε με "πλήγωνε" σκεπτόμενη πως τα παιδιά είναι στο έλεος των μεγάλων. Αλλά με την γέννηση του γιου μου έγινα ακόμη πιο ευαίσθητη γιατί βλέπω πόσο στην διάθεση και μοίρα των γονιών που θα τύχει είναι κάθε παιδί.
 Φυσικά και στην συντριπτική πλειοψηφία τα παιδάκια προστατεύονται από τους γονείς τους στο έπακρο, αλλά όταν υπάρχουν περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης καλό θα ήταν αυτοί που συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο να θανατώνονται είτε είναι γονείς είτε περίγυρος.
 Ναι ρε παιδιά να θανατώνονται!Αφού το μυαλό για να  κάνουν μια τόσο απεχθή πράξη σημαίνει ότι δεν λειτουργεί κανονικά γιατί δεν τους καταδικάζουν σε θάνατο ώστε να απαλλαγεί η κοινωνία? Θα μου πείτε ότι δεν είναι τρόπος που θα διασφαλίσει το να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο , ε ναι, αλλά στο κάτω κάτω τους αξίζει κατά
τη γνώμη μου!